Marc

Dissenyador Audiovisual i Productor Tècnic d’Esdeveniments i Espectacles, format en diferents disciplines, accedir al mon audiovisual de la ma de la música, inicià la seva formació com a tècnic de so, formant-se tant en so directe com en estudi de gravació per acabar realitzant un Màster en Producció Musical.

D’altre banda, la seva formació elèctrica li va permetre introduir-se en el camp de la il·luminació, descobrint un mon com el de la il·luminació arquitectònica i la il·luminació espectacular, que li resultaren molt interesants des de els principis.

Amb tot això i de manera casual es trobà amb projectes que requerien coneixements de vídeo, la qual cosa el portà a formar-se en el camp de la imatge, l’edició, el motion graphics i el vídeo digitals, així com en eines per al control de sala, vídeo signage, etc.

Ha treballat per a clients com Peter Greenaway, Danone, BMW, Cutty Sark, Asobal, Drinx Catering, etc. Per anomenar alguns dels més representatius.

 

Resum de Treballs Realitzats:

  •  Disenyador + realitzador de diferents espais de la Noche Blanca de Bilbao 2013, 2014, 2015.
  • Director Tècnic de la vídeo–instal·lació Greenaway vs Botero (Museo de Antioquia, Medellín, Colombia) de Peter Greenaway.
  •  Tècnic de companyia, en la obra Ki (Cesc Gelabert – Frederic Amat) (Teatre Yachiyoza, Yamaga, Japó i Teatre Lliure, Barcelona)
  •  Responsable Tècnic i realització de l’Esdeveniment “Cervantes en un laberinto de luz” 2005, durant tot l’any a Alcalá de Henares (Madrid). (http:/cervantes2005.com)
  • Productor Tècnic de l’espectacle inaugural de la il·luminació  de la catedral de Puebla (Mèxic).
  •  Disseny i realització de la Gala de Presentació de la Lliga ASOBAL 2008-2009 a més de la edició de continguts audiovisuals i el disseny i la realització del sorteig de la Lliga SabadellAtlántico-ASOBAL 2008-2009